IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън отказа да целуне Чарли Шийн

22 декември 2012 07 30

Бурното му сексуално минало я спряло

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Актрисата Линдзи Лоън е отказала да целуне колегата си Чарли Шийн в лентата „ Scary Movie 5", заради неговото бурно сексуално минало. Дамата е накарала продуцентите да вкарат нейна дубльорка за сцената, в която си разменят интимности с комедийната звезда.

По сюжет блондинката трябвало да целуне Чарли три пъти в една сцена, но тя се възпротивила, изтъквайки като аргумент, че не иска да целува мъж, който спи с проститутки. Заради нейните капризи се е намесила дубльорка, която влязла в последния момент.

През 2011 г. Шийн, който се скара драматично с продуцента на „Двама мъже и половина" и бе изгонен от сериала, водеше доста разгулен живот, основаващ се на пиене и жени. Шийн дори публично заяви, че има отношения с модела Натали Кендли и порно звездата Бри Олсен, които обяви за „богини".

Лоън казала, на колегата си, че не иска да го обиди, но няма да се целува с него.

Всъщност Линдзи трябва да му бъде истински благодарна, защото той ѝ се притече на помощ в труден момент като ѝ подари 100 000 долара, които бяха част от негов хонорар. Самата блондинка е затънала в дългове и дължи за данъци 233,904 долара.

Чарли се оплака в публичното пространство, че не е получил благодарност от актрисата за постъпката си, на което тя реагира с букет цветя и лично написано писмо с благодарности. Линдзи му заяви, че не е искала да бъде груба, а по стечение на обстоятелствата телефонът ѝ се счупил и тя му нямала номера, за да му звънне и да благодари за жеста му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари