IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли иска обратно в „Двама мъже и половина“

16 януари 2013 13 26

... но героят му е мъртъв

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Чарли Шийн отново провокира сензация. Преди броени дни стана ясно, че той ще става дядо, тъй като голямата му дъщеря - от ученическата му любов Паула Профит, е бременна. А сега и направи признание, че би искал да се завърне в сериала „Двама мъже и половина". Възможно ли е това? Все пак героят му е мъртъв!

47-годишният актьор гостува в шоуто на Дейвид Летерман в началото на седмицата и заяви, че много би се вълнувал, ако се появи във финалните серии на сезона на комедийната продукция.

Шийн бе уволнен от продуцента Чък Лори, заради скандалното му поведение, породено от зависимостта му към наркотиците и алкохола. Освен това той на няколко пъти се спречкваше в Лори доста грубо и така го спечели за свой враг.

Чарли бе заменен от Аштън Кътчър и той стартира свой сериал - „Психотерапия". Актьорът не спря да обяснява как без него шоуто е пълен провала и дори коментира следното: „Аз съм мъртъв и шоуто е мъртво".

Дали ще има съживяване или?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

momo_momo ( преди 11 години )
голямата дъщеря на чарли шийн и денис ричардс е на 7 годинки ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар