IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денис Ричардс ще се грижи за близнаците на Чарли

12 декември 2012 10 11

Докато майка им Брук Мюлер за пореден път се лекува от зависимости

Денис Ричардс; Снимка: Reuters

Денис Ричардс; Снимка: Reuters

Денис Ричардс се оттегля от професионалните си ангажименти, за да помогне на другата бившата съпруга на Чарли Шийн - Брук Мюлер.

Блондинката ще поеме грижите за 3-годишните близнаци на Чарли от Брук, която миналия петък влезе за 19-ти път в клиника за лечение на зависмиости.

Самата Брук е помолила Денис да се погрижи за полу-братчетата на своите дъщери.

35-годишната г-жа Мюлер има дълга история със злоупотребата с наркотиците и смята, че синовете ѝ Боб и Макс ще се чувстват най-добре в дома на своите полу-сестрички Лола и Сам (Денис има и една осиновена дъщеря Елоис).

41-годишната Ричардс е обявила, че се чувства "щастливо ангажирана" и че с радост ще гледа момчетата на бившия си съпруг за "неопределен период от време".

Това е вторият път, когато Денис протяга ръка към Шийн и поема грижите за децата му от третата му съпруга (Денис му е втора). Тя смята, че е добре момчетата да прекарват повече време със своите големи сестри, които са от брака на сексапилната блондинка с Чарли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари