Скандалният актьор Чарли Шийн не си дава и ден почивка.
Чарли Шийн си спретна оргия
Чарли Шийн си спретна оргия

Скандалният актьор Чарли Шийн не си дава и ден почивка. След като вече не крие, че редовно се друса и припада на какви ли не места, звездата от сериала „Двама мъже и половина“ решил да се усамоти във вилата си в Белиз (малка държава в Централна Америка – б.р.) с шест мадами.

„Чарли докара с частния си самолет шест красавици само няколко часа, след като излезе от клиниката. На него явно изобщо въобще не му пука, че съдът го предупреди да внимава с употребата на алкохол и наркотици, защото на партито, което направи във вилата си, имаше по много и от двете“, издал един от жителите.

„Не мога да проумея как мъж на неговата възраст може да изпие толкова много алкохол и да успее да се задържи на краката си. Той обаче не спря да се налива цялата вечер, а шестте мадами се съблякоха само по бикини и започнаха да му се натискат. Мацките бяха ослепителни – едната беше азиатка, имаше и две испанки, една руса норвежка и две засукани тъмнокоси американки. След като им писна да купонясват, всички момичета и Чарли Шийн се отправиха към спалнята“, разказал един от присъстващите на партито.