Проститутката Кристина Уолш, която бе намерена заключена в гардероба в хотелската стая на Чарли Шийн, е решила да го съди.
Кристина Уолш, която бе намерена заключена в гардероба в хотелската стая на Чарли Шийн, е решила да го съди
Кристина Уолш, която бе намерена заключена в гардероба в хотелската стая на Чарли Шийн, е решила да го съди

Проститутката Кристина Уолш, която бе намерена заключена в гардероба в хотелската стая на Чарли Шийн, е решила да го съди. Като причина за завеждане на делото срещу него тя е посочила „задържане против волята й“.

Актьорът от сериала „Двама мъже и половина“ причинил щети за над 7 000 долара като потрошил мебелите в луксозния си апартамент в пиянска лудост. Чарли Шийн изпаднал в дива ярост, когато поискал да плати авансово на компаньонката Кристина Уолш, но не могъл да си намери портфейла. Той моментално решил, че мадамата го е окрала, а тя, изплашена от изблиците му, се заключила в гардероба му.

Кристина Уолш, която заработва и като порно актриса под името Капри Андерсън, заявила, че се е уплашила за живота си и затова накарала адвоката си да подаде оплакване срещу звездата, в което изказва съмнение, че той е нарушил условията на пробацията си. Той беше поставен на изпитателен срок, след като призна, че е пребил бившата си жена Брук Мюлер миналата Коледа.