IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн: „Двама мъже и половина“ е прокълнат!

28 ноември 2012 06 56

Ексколегата му Ангъс Джоунс призова хората да спрат да гледат сериала

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Актьорът Чарли Шийн все още не спира да мисли за сериала „Двама мъже и половина", който го превърна в мегазвезда и най-високоплатения телевизионен актьор. След яростна борба със създателя на ситкома Чък Лори, лошото момче на Холивуд бе уволнено и заменено от колегата му Аштън Кътчър.

Шийн побърза да коментира, че комедийният сериал е прокълнат, след като един от главните актьори – 19-годишният Ангъс Т. Джоунс (който играе хлапето Джейк Харпър) призова зрителите да спрат да гледат продукцията, защото е пълна с „мръсотия".

В ново видео, което промотира християнска църква Ангъс, който печели по 350 000 долара на епизод, казва: „Ако гледате „Двама мъже и половина" спрете. Аз не съм „Двама мъже и половина" не искам и да бъда. Моля ви, спрете да гледате сериала. Той пълни главата ви с мръсотии". Агнъс твърди още, че продукцията е създадена от „врагове", които целят да промият мозъците на хората.

„Хората казват, че той е само за забавление. Направете си малко разследване и ще видите ефектите от телевизията върху мозъка ви и ви обещавам, че ще мислите по-внимателно какво ще гледате оттук нататък. Много хора не обичат да мислят колко изобретателен може да бъде врагът. Той прави това от много време", допълни още Джоунс.

След изказването му Шийн не се стърпя и с усмивка заяви пред сп. People: "С изказването си Ангъс доказа, че шоуто е прокълнато".

Вие какво мислите по въпроса?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Теди ( преди 10 години )
Да, няма да гледам новите серии, просто защото не присъства Чарли, без него всичко ми изглежда някак си постно и скучно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
snworose ( преди 10 години )
Това е любимият ми сериал, винаги е бил. След толкова много драми на снимачната площадка не знам как не са го спрели. Те продължават, и колкото повече актьори си тръгват, отлкова по-интерсно ми е да чета подобни статии и да се убеждавам, че и те са нормални хора с нормални чувства. И с всяко следващо изречение изниква една голяма усмивка на лицето ми и не мога да я махна с дни. Може би, защото не разбирам какво не им е наред на тези актьори...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Не "ситиком", а "ситком" - ситуационна комедия. И не Агнъс, а Ангъс.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар