IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн активен в Twitter и по време на секс

16 юли 2012 13 45

Актьорът поствал в социалната мрежа дори по време на секс

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бившата приятелка на Чарли Шийн, Бри Олсън, разкри, че актьорът пишел в Twitter, докато правели секс. В края на миналата седмица Шийн напусна социалната мрежа, но явно в началото той е бил доста обсебен.

Бри Олсън прави признание за необичайното занимание на актьора по време на секс в новата си песен „Hollywood Douchebag“. Част от текста гласи: „Той постваше в Twitter по време на секс с мен“. Олсън потвърждава, че текстът на песента е написан за Чарли Шийн.

Точно, когато двамата започнали да излизат (март 2011 година), Чарли открил социалната мрежа Twitter. Бри Олсън заяви пред вестник New York Post, че в никакъв случай тя не се е обиждала от поведението на Шийн, защото виждала, че той бил много развълнуван.

Актьорът влезе в Книгата на рекордите на Гинес, защото най-бързо достигна един милион последователи в Twitter – само 48 часа след регистрирането си в социалната мрежа.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари