Чарли Шийн: Искам $3 млн. на епизод от "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн по време на интервюто с Андреа Канинг от Ей Би Си.

© Reuters

Чарли Шийн по време на интервюто с Андреа Канинг от Ей Би Си.

Актьорът Чарли Шийн поиска увеличение на хонорара, който получава за участието си в замразената телевизионна комедийна поредица "Двама мъже и половина".


Той и в момента е най-скъпо платеният телевизионен актьор в САЩ, но пред програмата "Днес" заяви, че 2 милиона долара на епизод е твърде малко.


"Аз съм мъж, който държи на думата си, и ще довърша шоуто. Дори съм готов да направя десети сезон, но на този етап заради стреса, който преживявам - о, Боже мой - искам 3 милиона на епизод. Или приемате, или се разделяме", каза Шийн.




Чарли Шийн: Искам  млн. на епизод от "Двама мъже и половина"

© Reuters


В две интервюта, излъчени в понеделник, той заплаши да съди CBS, защото се чувства изоставен от решението на телевизионната мрежа, и обясни, че "хората погрешно помислиха моята емоционалност за гняв".


Ще се защитавам срещу "яростната омраза", каза Шийн пред "Добро утро, Америка". Запитан дали ще ги съди, той отвърна: "А вие не бихте ли ги съдили? Нямам работа. Имам цяло семейство да издържам... и съм тук, за да си събера моето, а те ще изгубят."


CBS спряха снимките на "Двама мъже и половина", след като актьорът изпадна в серия инциденти с алкохол и наркотици и изригна в нападки с антисемитски нотки срещу продуцента Чък Лори.


"Чувствам се ужасно", каза Шийн в едното интервю и се обърна директно към Лори. "Мислех, че след като 8 години ми крещя, мога да си позволя да ти върна няколко ругатни. Не знаех, че ще го приемеш толкова лично и ще започнеш да наказваш всички подред."


Чарли Шийн: Искам  млн. на епизод от "Двама мъже и половина"

© Reuters