Лошото момче Чарли Шийн е решил да подобри  отношенията си с бившите си жени Дениз Ричардс и Брук Милър, като им купи по една къща, за да са по-близо до него. Блондинката бе омъжена за актьора близо три години, като го дари с две дъщерички - Сам (6 ) и Лола (5). Бракът им официално приключи със скандал през 2006-та. Брукс пък изкара с него 23 месеца, като двамата имат близнаци и в момента са в процес на развод.

След последните си изпълнение и престоя си в болница Чарли е решил да закрепи връзката с децата си, което предполага и сближаване със съпругите.

"Чарли ни каза, че в момента е ангажирал брокер да търси две имения за Кели и Денийз близо до него в Лос Анджелис. Той ще поддържа имотите само и само да са по-близо семействата му до него", споделил близък до звездата. Не е ясно какво мислят дамите за неговите планове. След буйните му изцепки Денийз беше казала: "Това е нещо, с което години наред се борех. Нищо ново под слънцето! Има времена, когато животът му е "по-пъстър" от други. И това е проблем, докато децата ни растат. Това е тема, за която ще ми е много трудно да говоря с дъщерите ни, когато пораснат".